MaasVerkenner met kinderen © Rudi Van Beek

© Rudi Van Beek

Met een MaasVerkenner beleef je meer

Samen met een MaasVerkenner kun je het RivierPark Maasvallei op een bijzondere en interessante manier verkennen. Je ziet, hoort en ervaart dingen die je anders nooit zou ervaren. 

MaasVerkenners zijn de gidsen die het RivierPark Maasvallei uit hun duimpje kennen. Op pad met hen vertellen ze je alles over de Maas, haar geschiedenis en de bewoners in en langs het water.  De MaasVerkenners bieden activiteiten aan voor alle leeftijden en doelgroepen. Maak je keuze uit een bestaande excursie, of neem contact met ons op voor een excursie op maat. 

Hoe deelnemen?

  • Met je eigen groep: kies je uit het thematisch aanbod hieronder. Je bepaalt zelf het tijdstip en locatie. Je betaalt 70 euro per MaasVerkenner met een maximum van 20 personen.
  • Op individuele basis via onze activiteitenkalender: Elke 2de zondag van de maand staat een MaasVerkenner klaar in één van de Maasdorpen. Reserveren is verplicht en je betaalt een kleine deelnameprijs (4 euro p.p., 3 euro per kind <12 jaar).

Heb je bijzondere wensen of wil je meer te weten komen over één bepaald onderwerp? Neem dan zeker contact op met ons via het telefoonnummer +32 (0)89 65 56 82. Op aanvraag kunnen namelijk ook andere thematische excursies uitgewerkt worden.

Neem even de annuleringsvoorwaarden door voordat je boekt.

MaasVerkenner met groep aan startbord in Stokkem © Rudi Van Beek

Thematisch aanbod

Ga je op pad met een groep of zoek je een toffe activiteit voor een teambuilding, vrijgezellenfeest of familie-uitstap? Boek dan je persoonlijke MaasVerkenner. 

Je bepaalt zelf de datum, het startuur en de locatie. Afhankelijk van de startplek krijgt de excursie een ander accent, rekening houdend met de omgeving en de geschiedenis van het gebied. Per gids kun je met een groep van max. 20 personen op pad. Prijs is 70 euro per half dagdeel (excursie van 2 à 3 uur). 

Het RivierPark Maasvallei in een notendop

Met een MaasVerkenner op beverspeurtocht

Natuurbeleving voor mensen met een beperking

Excursie met MaasVerkenner op maat

Maandelijkse excursies

Elke 2de zondag van de maand staat een MaasVerkenner klaar in één van de toegangsdorpen. Reserveren is verplicht en je betaalt een kleine deelnameprijs: 4 euro voor volwassenen, 3 euro per kind <12 jaar. Hieronder vind je een overzicht van de maandelijkse excursies. 

Ga naar de inhoud